image
22.08.2017 Oligomer Oy Viikinkaari 6, Cultivator 1 00790 Helsinki Puh. 010 3266 366 info(at)oligomer.fi
PrimeWeb.fi
Purple

Laskutus

Jos haluat tilata Oligoja, rekisteröidy Metabionin tilausportaaliin (täällä). Rekisteröitymisen yhteydessä muista syöttää verkkolaskutusosoite kenttään "OVT-code" ja verkkolaskun välittäjän tunnus kenttään "operator ID". Rekisteröitymisen jälkeen pääset tekemään tilauksia tilausportaalissa. Tilausportaalissa on mahdollista kohdistaa jokainen tilaus tietylle projektille käyttäen kenttää "PO number",  tilauskohtainen viite lisätään tilaustietoihin aivan tilauksen loppuvaiheessa.

Rekistöröitymisen jälkeen verkkolaskutustiedot pääsee lisäämään esim. laskutustietojen kenttään (your settings > billing address > city & postal code). Pyrimme aina välittämään laskumme verkkolaskuna, jos kuitenkin tarvitset PDF-laskun, lisää tilauksen kommenttikenttään pyyntö: "PDF-lasku".

Jos haluat tilata Mirus Bion tuotteita, rekisteröidy verkkokauppaamme täällä. Verkkokaupassa voit valita laskun toimitustavaksi joko verkkolaskun tai PDF-laskun.

Toimitusehdot

Oligomer Oy vastaa siitä, että toimitetut Metabionin ja Mirus Bion tuotteet ovat asiakkaan tekemän kirjallisen tilauksen mukaiset.

Oligomer Oy ei ota vastuuta asiakkaiden applikaatioista tai niiden toimimattomuudesta, eikä toimitetun tuotteen aiheuttamista suorista tai välillisistä vaikutuksista tai kuluista.

Asiakas vastaa siitä, että hänen Oligomer Oy:ltä tilaamat oligonukleotidit ja/tai merkkiaineet eivät loukkaa kolmansien osapuolten mahdollisia tekijänoikeuksia tai patentti-, tavaramerkki- tai mallioikeuksia.

Metabionin tuotetilauksen toimituskulut ovat 15 €/tilaus, jos tilauksen arvonlisäveroton kokonaishinta on alle 300 € ja 0 €/tilaus, jos tilauksen arvonlisäveroton kokonaishinta on yli 300 €.

Mirus Bion tilauksen toimituskulut ovat 20 €/tilaus. Emme veloita toimituskuluja Mirus Bion tuotteiden toimituksesta, jos asiakas noutaa tuotteet toimitiloistamme (Cultivator 1, Viikinkaari 6, 00790 Helsinki).

Tekemällä tilauksen asiakas hyväksyy Oligomer Oy:n toimitusehdot.
line